納豆Natto

食事記録をつけ始めたことをきっかけに、以前より納豆を頻繁に食べるようになりました。ちゃんとタンパク質を摂ろうという気持ちが芽生えたためです。

I started keeping a food diary, which led me to eat natto more frequently than before. This is because I have become more motivated to take in proper protein.

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納豆は種類が豊富です。

Natto comes in many varieties.

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↑小粒納豆

Small Beans Natto (Kotsubu Natto)

 

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↑ひきわり納豆

Crushed Natto (Hikiwari Natto)

 

他にも大粒納豆や黒豆納豆など豆の種類が違ったり、たれの味なども違ったりするので人によって好みがばらばらです。

There are also different types of beans, such as big beans natto and black beans natto, and different flavors of sauce, etc., so people have different tastes.

 

いろんな種類の納豆を食べてみたいなと今思いました。……ほんとやってみたいな。

I just thought that I would like to try different kinds of natto. ......I really want to try it.

 

ではまた〜!